Cumartesi

Essence Pure Skin Sos Sivilce Kurutucu İnceleme

Herkese merhabalar :)

Bu yazımda essence markasının sivilce  kurutucusundan bahsedicem. Son dönemde yüzümde çıkan sivilceler baya bir canımı sıkmaya başladı. Hayır çıkıyorlar bide uzun süre kalıcı iz bırakıyorlar cildim maalesef akneye meyillli ve benim sürekli yüzüme birşeyler uygulamam gerekiyor. Bende elimde bulunan doktorun verdirdiği clindoxly jel bitince bir arayışa girdim ve acil durumlarda kullanmak üzere bu kurutucuyu aldım : )



Ürün böyle daksil kıvamında beyaz bir renge sahip. Bildiğiniz oje gibi sürüyorsunuz ama kullanmadan önce kesinlikle çalkalamalısınız. Sürdüğünüz zaman hafif yanma hissediyorsunuz. Ama bu hemen geçiyor. Fiyatı sanırım 10 liraydı. Ben daha önce bu serinin sivilce karşıtı kapatıcısını uygulamıştım ve benim favorilerim arasına girmişti. Ama bu ürün de maalesef o kadar memnun kalmadım :( Tam bir hayal kırıklığı oldu. Çünkü yaklaşık bir haftadır sivilcelerim üzerine uyguluyorum evet sivilcem hafif de olsa küçülme oldu ama sonuçta sivilcem çıkalı bir haftadan fazla olmuştu bu normal ve kesinlikle geçirse bile bence çok fazla iz yapmaya meyilli. Çünkü o bölgeyi yakma kurutma işleminde. Tavsiyem bu tarz ürünler evet fiyat bakımından uygun ama garantisi yok yani iyi de gelebilir kötü de en iyisi doktora gidip kendi kafamıza göre sivilce için ürün almamak çünkü hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Yazım bu kadar herkese sevgiler :))


  • essence pure skin kullananlar
  • essence pure skin bb krem
  • essence pure skin gratis
  • essence pure skin nerede satılır
  • essence pure skin sivilce karşıtı yıkama jeli
  • essence pure skin 4 ü 1 arada
  • essence pure skin fiyat
  • essence pure skin sivilce karşıtı nemlendirici
  • essence pure skin gratis



7 yorum:

  1. yakıyorsa almamalı teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil
  2. canım ben sivilcelerime çabuk geçiren ve kurutan ürünler pek kullanmıyorum ne zaman kullansam iz kalıyor çünkü, bepanthol krem en iyi gelen sivilce izlerine tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tavsiye için :) ama bepanthol benım yüzümde yağlanma yapıyor o yüzden su bazlı kremleri kullanıyorum :)

      Sil
  3. Niya derme yada sudokrem kullanmanizi oneririm sivilceleri kurutmada oldukca etkili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkur ettim sudokremi çok duydum denıycem bende :) Niya dermeyi ilk defa duyurum :)

      Sil
  4. merhaba kesif etkinliğinde kesfettim sizi takibe aldım ben de beklerim :)
    http://nisanmeyvesi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...