Cumartesi

MAYBELLINE : THE FALSİES VOLUM EXPRESS "BLACK DRAMA"

MERHABALAR :))

Bugün benim yaklaşık üç haftadır kullandığım yeni rimelimden bahsetmek istiyorum sizlere :))

Ürünü hep merak ediyordum.Sonunda kısmet oldu ve aldım.Fiyatı da 26 tl idi indirim de yaklarsanız 13 gibi çok uygun bir fiyata alırsınız.Gerçekten fiyatına göre çok iyi bir performans aldım ve günlük kullanıma çok uygun bir rimel :)
Fırçası da gördüğünüz gibi kavisli bu kirpiklerinizi uygularken kıvırmada çok etkisi oluyor.Ayrıca fırçasında küçük küçük kirpikler saklı bu da kirpiklerinizi uzatmada çok etkisi oluyor :)
Gördüğünüz üzere kirpiklerimde hiçbir ürün yok ne  pudra kullandım ne de kirpik kıvırıcısı(zaten kirpik kıvırıcıyı hiç kullanmıyorum zararlı olduğunu düşünüyorum ) 
Bu da uygulanmış hali kirpiklerimi uzattı ve hacim verdi  biraz zahmetli sürülüyor üst taraflara bulaşma yapabiliyor ama ben rimeli sevdim kesinlikle bir daha alacaklarım arasında :))
Evet güzeller yazımın sonuna geldim yorumlarınızı eksik etmeyin, sevgiyle kalın :))

13 yorum:

  1. THE FALSİES VOLUM EXPRESS "BLACK DRAMA'' benim de favorilerim arasında maybelline maskaralarının neredeyse tamamı bir çok pahalı markaya taş çıkartıyor güzel bir inceleme olmuş zevk ile okudum :)

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyeniz için teşekkürler :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bendede Rocket Volum var henuz denemedım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben onu da kullanıyorum denemelisin gerçekten güzel :)

      Sil
  5. Oh my goodness! It is like you read my mind! You seem to know so much aboutFormula 41 Extreme this, just like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the content home a bit, besides that, this is helpful blog post. A outstanding read. I will certainly return again.http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/


    YanıtlaSil
  6. Gözlerinizi çok güzel yapmış bu rimel. Ben de sık fırçalı rimelleri kullanabiliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...