Cuma

Toni & Guy Sea Salt Spray (Deniz Tuzu Etkili Sprey) ve Uni Care Eye Disk (Losyonlu Göz Temizleme Diskleri)

Merhabalar :)Bugün sizlere çok severek alıp hüsrana uğradığım ürünleri anlatmak istiyorum.Biliyorum sevenleri de çok ama bana uymadı bitse de kurtulsam diye bekliyorum.

Ürünlerin fiyatına gelirsek deniz tuzu spreyi 35 tl idi unı göz temizleme diskleri ise 5 tl ye almıştım indirimdeydi gerçek fiyatını bilmiyorum maalesef :(

İlk önce toni &guy dan başlamak istiyorum.Bu ürünü çok duymuştum ve bayılarak gidip aldım.



Ürünün vaadi denizden çıkmış saç etkisi ve doğal görünüm.Gerçekten de çok doğal bir görünüm veriyor o kadar ki saçlarım çok sert o kadar bakımsız göründü ki bu ürünü kullanınca ayrıca spreyi sıkıp şekil vermek istedim tamam yaptıktan sonra güzel oldu ama saçları oo kadar kırıp zayıflatıyor ki hiç değmez bu ürünü kullanmaya zaten ısı saça çok zarar veriyor.Ayrıca sprey özelliğide göstermiyor güzelce yaptığım saçlarıma sıktığımda hiçbir kalıcılık göremedim.Beğenmedim kısaca ve bitmesini dört gözle bekliyorum sevenleri vardır ama benim bir daha alınmayacaklar listeme eklendi.

İkinci ürünüm göz temizleme diskleri..

Bu ürünü ilk gördüğüm de çok mutlu olmuştum.Pratik ve basit bir üründü bana göre ve göz makyajımı çabuk temizliycektim.Benimki yeşil çay özlü ayrıca kullanım kısmında kirpik ve kaşların beslenmesini sağlar ve parlaklık kazandırır yazıyor.Göz altlarında oluşan günlük yorgunluk izlerini temizlediğini söylüyor.Ben bakım olarak kullanmadım makyajımı temizlemek için kullandım ama hiç memnun kalmadım hafif göz makyajlarını bile çok uğraşarak çıkarıyorum ve inan ki tam temizlemiyor.Bu ürün gerçekten bitsede çöpe atsam bir daha kesinlikle almıycam.

Evet bu yazım da burda bitti bundan sonra düzenli olarak memnun kalmadığım ürünlerden bahsedicem. Sorularınızı bekliyorum hoşçakalın,sevgiler :))




2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...