Perşembe

PARFÜM KÖŞESİ: YVES ROCHER SO ELIXIR

Merhabalar :))

Ben parfümlerden pek anlamam. Seçerken genelde kokularına göre karar veriyorum. Bu parfümü kokladığım an çok beğendim. Sanırım yılın parfümü mü neymiş yves rocherın. 

Neyse benim parfümüm hiç yoktu. Yves rocherda doğum günüme özel bir alana bir bedava kampanyası vardı. Bende seçimimi parfümden yana kullandım. Diğer aldım da en meşhur olan commen evidence parfümü onu da ayrı bir yazımda anlatmayı düşünüyorum.

Gelelim parfüme biraz seksilik var parfümde kaliteli gerçekten.Kokusu odunsu, çiçeksi ve vanilya karışımında. Kalıcığı şöyle sıktığınız zaman sadece siz üzerinizi kokladığınız zaman alıyorsunuz kokuyu yani etrafa yayılmıyor. Ancak birine sarılırsanız o kişi bu kokuyu algılayabiliyor. 

Edp olduğu için  4 saat gideri var parfümün. Yves rocherın parfümlerinin kalıcılı olmadığını söyleyenler galiba bu yüzden söylüyormuş. Ben temiz kokmayı sevdiğim için parfümüm burham burham herkese gitme taraftarı olmadığım için sevdim bu parfümü :)

Ayrıca almam da bitkisel içerikli olması da etkiledi. Kısaca parfüm içeriğine dikkat ediyorsanız bu parfümü öneririm ama dikkat etmiyorsanız önermem çünkü bu kokularda daha uygun fiyata parfümler var maalesef fiyatı pahalı :(


parfümün 50 ml si 125 lira.


Parfümün internet sitesinde ürün hakkında şöyle bilgi veriliyor:

Yoğun ve çekici, kadınlığın iksiri…So Elixir parfüm serisinin en çekici ve yoğun kokusu So Elixir Bois Sensuel ile etkileyici bir iz bırakacaksınız.Cazibeli ve çekici kokusuyla kadınlığın iksirini teninize taşıyacağınız bu muhteşem koku, formülünde nadide bitkileri içeriyor. Çekici bir dolgunluk ve muhteşem bir ahenk içinde farklı boyutlar içeren Vanilya; sütlü, karamelli, ballı, odunsu, baharatlı aromasını hissettiriyor. Parfüme yoğun ve tutkulu bir boyut katan Vanilya’ya hem odunsu, hem otsu, hafif topraksı ve acı Paçuli eşlik ediyor. Paçuli’nin zengin kokusu parfümde kendini yavaş yavaş göstererek, güç ve derinlik katıyor. Mor Çiçek aksanları serpiştirilmiş, süetin yumuşak dokusunu andıran pudralı kokusuyla Süsen Çiçeği ise asil ve görkemli bir iz bırakıyor. Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, en nadir bitkilerin muhteşem uyumu ile kadınlığın iksirini sizlere sunuyor!Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.Parfümün, teninize ve kıyafetlerinize 20 cm mesafeden sıkılması önerilir.

  • so elixir
  • yves rocher iyi mi
  • yves rocher parfüm
  • yves rocher parfüm yorum
  • yves rocher kapatıcısı yorum
  • yves rocher pudra blog

o Elixir parfüm serisinin en çekici ve yoğun kokusu So Elixir Bois Sensuel ile etkileyici bir iz bırakacaksınız.

Cazibeli ve çekici kokusuyla kadınlığın iksirini teninize taşıyacağınız bu muhteşem koku, formülünde nadide bitkileri içeriyor. Çekici bir dolgunluk ve muhteşem bir ahenk içinde farklı boyutlar içeren Vanilya; sütlü, karamelli, ballı,



































8 yorum:

  1. Canım keşif etkinliğinden geliyorum bloguna bende seni bloguma beklerim <3 sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu parfümü daha önce de duymuştum alabilirim

    YanıtlaSil
  3. yves rocher parfümlerinin methini çok duyuyorum:) bu arada bloğunu keşif etkinliğinden buldum bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bu parfümün çok iyi olduğunu duymuştum. Siz de çok güzel anlatmışsınız. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...