Perşembe

BEYOND MASKE: GREEN BARLEY FROM JEJU


                        Herkese merhabalar 💋💋💋

           Cildim donuk olduğu için nem ve parlaklık veren maskeleri çok severek kullanıyorum.          Bazen kendi hazırladığım maskeler ve bazen de üşendiğim zamanlarda aldığım hazır                        maskeleri uyguluyorum. 

        Düzenli kullanımda inanın lekelerinizde açılma görüyorsunuz. Mutlaka haftalık maske                         kullanmanızı öneriyorum gerçekten farkı göreceksiniz😍

            Bu maske güney korenin LG firmasının ürettiği bir marka. Ayrıca beyond markasının     ülkemizde mağazalarıda bulunmakta. Ancak mağazada nedendir bilinmez bu maskelerin fiyatı 15 tl civarı. Ama ben bu maskeyi watsontan aldım fiyatı 5 liraydı. 


                   Ürünün vaad ettiği özelliklere göre içerdiği yeşil arpa sayesinde cildinizin kaybettiği            bütün vitamin ve mineralleri yeniden kazandırmaya yardımcı olması.

          Kullanırken ben yüzümü temizleme jeli ile temizleyip tonikledikten sonra maskeyi                  yüzüme yerleştirip yaklaşık 15 dakka bekletip çıkarıyorum. Kullanım talimatında                            çıkardıktan sonra yüzünüzde kalanı güzelce yedirin diyor bende öyle yapıyorum.

           Sonuçlarına gelirsek maske yüzümde kaldığı sürece ne bir yanma ne bir rahatsız edici           birşey hissetim tam aksine bir ferahlık rahatlama hissi uyandırıyor. Maskeyi çıkarttıktan          sonra da aynı his devam etti. Evet yüzünüz de bir canlılık ve parlaklık bırakıyor. Özel                  günlerde bu maskeyi uygulayıp  makyajınızı öyle yaparsanız iyi bir sonuçta elde                          edebilirsiniz. Ürünü düzenli kullanmadığım için etkisi devam etmedi maalesef. Yani kısa            süreli etkisi var bu tarz maskelerin

        Benim kullandığım maskeler arasında gerçekten en iyisi beyond markası watsonsta                  gördüğünüz an kapın derim. Gerçekten farkı anlıyorsunuz. Ayrıca bu marka hayvanlar              üzerinde de test yapmıyormuş. 

        Şunu da ekleyeyim hazır maskelerin esas uzmanları ise bence kesinlikle kore damgalı             maske ürünleri. Özellikle kore dizilerini izleyenler bilirler adamların yüzü pürüzsüz ve               parlak. Bunun sebebi bence sürekli her anda cildi canlı gösteren bakım ürünleri                           kullanmaları. Özellikle bu tarz tek kullanımlık maskeler uygulama sonrasında yüzünüzde        hissettiğiniz o canlılığı gördüğünüzde anlıyorsunuz. Kısaca maske alırken üretici firmalarına      dikkat edin💕💕💕💕

  • beyond maske kullananlar 
  • beyond alışveriş watsons
  • beyond green barley from jeju kullananlar
  • beyond maske green barley from jeju
  • beyond kağıt maske 
  • beyond maske
  • beyond kore
  • beyond maske watsons
  • watsons tek kullanımlık maske





  • 2 yorum:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...